Om Kezia

Hvem står bage Kezia Massage og hvorfor dette navn. 

Kezia var min mors mellem navn, jeg har altid syntes det var et smukt navn, og da mor altid havde fokus på at folk skulle have det godt, passer det fint til min firmanavn.  

 Jeg selv hedder Tove Hørlück, og har været behandler siden 2018. Jeg blev uddannet i 2016 som Fysiorgisk massør, og har siden taget en del kurser, som trikkerpunkt, bindevæv, mobilisering, kranio sakral, zoneterapi og øre-akupunkur. Jeg bliver ved med at tage kurser, og får flere teknikker, så jeg derved vil kunne tilgå kroppen på flere forskellige måder alt efter behov og ønske. 

Jeg stræber derfor efter at uanset hvilket en udfordring eller forhindring du kommer med, så kan vi finde en løsning eller nok mere rigtig, prøve at finde en måde at løsne din krops forhindringer, og eller skal du videre til en anden. Selv om du altid er velkommen, så skal vi først finde ud af hvorfor dit problem/forhindring bliver ved med at komme 

Fleksibel behandler fra Fredericia

Jeg har klinikken i mit hjem, hvilket giver mig fleksibilitet til holde klinikken åben til sent, eller starte tidligt, så send en sms og nævn hvilken tid er passer bedst for dig, så finder vi en dag. 

Ud over hjemme klinikken, er jeg hyret ind som firmamassør hos flere firmaer. En super ordning for de ansatte og med god effekt for virksomheden. 

Vigtigt at du får den rigtige hjælp

Det som er vigtig for mig og mit arbejder er, at du får den rigtig hjælp/behandling. Behandling skal have en effekt allerede efter 1 behandling og du skal kunne mærke en forbedring efter 2-3 behandlinger – ellers finder vi anden løsning eller kører et behandlingsforløb sammen med en anden fagperson – hvis det er det som der skal til.

Jeg har tidligere arbejde inde for modeindustrien, både i Danmark og i Asien, så jeg ved hvilke skavanker der kan komme efter lange arbejdsdage, meget transport, og uhensigtsmæssig stillinger. 

Kezia-eksamensbeviser